Svejs

Ett litet hej skulle väl vara på sin plats efter ett par dagars tystnad. Jag tänker inte lägga någon större vikt på att berätta vad jag gjort de senaste dagarna eftersom de mest bestått av vardags snack.


MiNdE bLoW



Mitt huvud har varit kaos hela dagen
lika så mitt humör.
Försöker återställa allt med god saker
och bra låtar.


bellmanstafetten

Efter en heldag i hemkunskap igår så åkte jag in mot djurgården och sprang bellmanstafetten. Det blev ett jobbigt lopp men annars en rolig kväll!




Pinglorna kom i år 3:a


Riv start

Hallo, nämen vem är du nu som fått för sig att blogga helt plötsligt, tänker ni säkert? He, jag har varit lite lat med bloggnadet senaste dagarna och inte uppdaterat er men vardags bestyr. Men jag har inte mycket tid att skriva om det, för med att skolan fick en rivsart så har vi genast prov och läxor.

instrumentala verisoner

Den här dagen har jag änså länge ängtat i en bil, lite i regnget och en del i skogen, och sen i en bil på väg hem från dagens tävling! Det var väldigt blöt ute i skogen men lättlöpt och det gick helt okej för mig. Idag var som en liten uppvärming för imorgon då det är en viktig tävling på samma ställe.

Men just nu sitter jag ny ducshad, lyssnar på instrumentala verisoner av låtar och njuter av att vara torr! Men jag ska snart laga mig en tidig middag och sedan åka in mot stan.


hemstudiedag



Jag har haft en väldigt lung dag med utvkelingsamtal och lite plugg. Just nu gör jag mig iordning för att snart åka iväg och äta med "gänget".

Första dagen i 9:an

Jag ska snart koka ihop något gott att äta till lunch. Men just nu ligger jag och slappar i soffan och lyssnar på musik. Skolan började vid elva idag, vi fick skolmatrial och lite information om det närmaste dagarna. Woop woop! Sen var första skoldagen i Nian över!


Imorgon börjar skolan


skolavslutningen 2011

Jag sitter just nu framför tv och datorn och latar mig. Jag försöker dock smala ihop lite engergi så jag kan resa mig upp och gå till duschen. För inte allt för länge sen kom jag hem från farsta centrum med pappa då vi varit och ätit en fin måndagsmiddag.Vill också meddela att jag igårkväll hade en underbar kväll med gänget när vi sov hos Fia.Vi såg en hel del filmer och hade kul.

det händer på kvällen



Jag har haft en riktigt slappdag och strövat runt i huset i mjukiskläder men jag ska snart byta
om och åka till fia, där gänget ska ha sleep over!

run like hell, your on camp

Hejsan alla lässare från skåne och uppåt i vårat land! Jag ber om ursäkt för att jag inte har meddelat om den resa jag varit på i Svergie de senaste dagarna. Igår eftermiddag, var resan slut och jag stod hemma i hallen med en stor väska och en trött kropp. Men det var inte stoppet på min aktiva vecka. Nepp, jag byte om, åt mat och åkte in mot standen för att springa Midnattsloppet, som dock startade 19.30, inte så mycket midnatt det inte. När jag kom i mål väntade jag in min bror, som även han srpungit, sedan åkte vi hem och åten en midnattsmiddag innan vi gick och la oss, sent.



Idag var jag upp med tuppen, igen, för att springa en mycket viktig tväling. Tävlingen gick i en välkänd skog och då gick allt bra. Loppet var härligt och plågsamt, mestadels plågsamt för att det var så kuperat men den lättlöppta skogen, fick mig att skutta fram. Eller nja, kanske inte, det blev inte så många skutt, eftersom min kropp var så trött efter de tidigare dagarnas hårda träning.

Resten av dagen hade jag inga planer..., men har man inget att göra så skaffar man sig det. Eller så skaffa nog det åt en. Som Sagt det blev bestämmt att familjen skulle ut till Nacka och träffa Theo och Gutsav, mycket uppskatat men väldigt uttröttande. Så nu ska jag gosa ner mig och sova utan att vakna.TYP.


Fia Lia



Dena dag spenderades som planerat med Fia lia på stan, där vi drog runt och pratade ikapp allt vi missat om varandras liv de senaste två månaderna tror jag det blir. Senast vi träffades var ungefär en vecka innan midsommar. Mot kvällen var vi tvunga att säga hejdå och jag drog iväg mot min träning.


Vi åkte från ett soligt STHLM till ett regnit GBG

Nu är jag efter en lång och blöt helg äntligen hemma i min sköna säng igen. I fredags morsse så åkte klubben och jag ner mot Göteborg för att springa Ungdomens-10MILA. Vi bodde i militärtält och vädret var till en början ganska bra. Staffeterna gick bra och dagen efter åkte vi till Liseberg och roade oss. Vi åkte allt som gick att åka, förutom det som var för högt. Iallafallför min del! Dagen efter(idag) deltog vi i en tävling innan vi satte os på buss mot Stockholm.

Även om kamerna följde med så blev det inga kort tagna tyvär!

Den Nya Byxdressen


SOMMARDAG




Ett av de nya inköpen, tröjan




Ännu ett dygn hos Emma



Igår spenderades ännu ett dygn med Emma. Vädret var galet och det blev våra planer också. Det började med vad som såg ut som en strand dag men molnen smög på oss så vi åkte till Skräholmen och fyndade lite på sommar-rean. På väg hem mötes vi av regn, men det gick snabbt över och vi hann med ett litet träningspass innan jag följde med Emma, hem till hennes kompis där vi även träffa några andra. Vi avslutade kvällen med en mysig promenad.


RSS 2.0