muffinsbak hos Emma














O-ringen 2011

Nämen hallå, nu är jag vid liv igen. Hemma från en vecka utan mobil eller ens tankar sända att andvända internet. O-ringen var över min förväntningar och vädret var super, orientetringen var även det perfekt, men bäst var sälllskapet och kvällarna, om inte även den 6:e etappen (för er icke orienterare, så kan jag säga att det är vad man kallar disco på O-ringen).

Nu ska jag ta tag i mina väskor och packa upp allt, även tvätta allt svettigt och äkligt. Restan av eftermiddag blir lung. Jag är verkligen helt slut körd nu, efter en vecka i högt tempo och för få sov timmar.


Jag har inge blidbevis från veckan som gått, inte ett enda för jag har som sagt haft annat(mycket roligare) att göra.


bad days



Har haft ett par roliga dagar nu. Dörför har bloggen varit död, det kommer toligen forsätta vara så. Ska nämligen börja packa inför O-ringen imorgon. Åker på Lördag.

Maräng swiss + Långholmen


Gammal bild. Råkade radera de två bilder jag tagit under gårdagen, lyckat!

Jag mötte iallfall upp Jenny, Julia och Viktor på väg in mot stan. Vid slussen klev vi av tog en buss och åkte till ett mysigt litet fik och åt maräng swiss, det var sjukt gott, äter det alldelse för sällan. Sedan drog vi oss mot Långholmen där vi mest slappade, men även bada lite...! Mot kvällen blev alla sugna på att se Shrek, så sagt och gjort så åkte iv hem till Viktor och hade Shrek-marathon!

A Day At The Zoo


















































15 juni



Vi möt upp Theo, Gustav, Olle & Monica vid  sergelstorg och tog spårvagnen till djurgården, det var tänkt att vi skulle besöka junibacken men, det var en så hääääääääääär lång kö in med tussen små barrn så vi gav upp den planen. Istället gick vi längst vattnet och tittade på båtar.









Sen så gick vi på en parkteater för barn. Det var väldigt rolig och underhållande, även för mig! He...



Men Gustav och Viktor tyckte det var roligare att brottas!





Innan vi åkte hem gick vi mot slussen för att se någon känd piratbåt. Den hand tydligen varit med i pirates of the caribbean.

Gustavsberg







Jag, Viktor och mamma möt upp Theo & Gustav i orminge centrum, sedan åkte vi vidre till gustavsberg där vi fikade och tittade runt på proslin fabriken. Vi hittde även en grym second hand affär med jätte finna kläder! Jag hittade en snygg klänning!




Sen åkte vi hemåt, köpte thai mat och myste inomhus då regnet kommit!


hurtbulle

Jag har haft en väldigt slapp dag. Jag försökte var lite hurtig och var ute men då började det regna, mutrade då och gick in och satte mig vid datorn. Men fram mot kvällen så försvan regnmolnen sakta då jag åkte ut till björkhagen och sprang sommarserien!

Karbin


Bilden är dock från K2

Igår var jag på Karbin med Kajasa störe delen av dagen. Det var riktigt kul att träffas igen, vi klättrade lite men vi var ganska slö så det var inte så efiktiv träning. När vi blev för slöa blev så  hjälpte vi till att bygga en ny tur på bouldervägarna.

Taxinge Slott



Har spenderat dagen på Taxinge slott med familj och andra nära. Har proppat i mig mycket godsaker får deras enorma bakelse-Bufé! Lite efter fem så hämtade vi upp Viktor som kom hem från sitt kollo . Det var riktigt kul att träffa honom igen, det var ju ett tag sen(17 dagar!). Sendan åkte vi hem, lagade mat och chillade. Jag fick höra många roliga historier och bus från viktors-kollo. Kännde mig lite som en gamling(uhu!) som tänkte tillbaka på minna kollo-minen! Haha ♥

Genom Min Solglasögon








Gårdagen








sommar slö



Vaknade overhört tidigt imorrse för att träna. Efter det byte jag om och åkte in till stan för att klippa mig. Det gick väldigt snabbt och jag klippte bara topparna , för man ser ingen stor skillnad. Efter det möte jag upp Julia, vi bestämmde oss för att åka hem till mig för att äta lunch och bada. Nu sitter jag slö och ser på TV. Jag känner att jag har mycket mindre ork än vad jag trodde så jag ska nog bara ta det lungt ikväll.

Sommardag



Somande ovanligt sent igårkväll men vakande ändå ganska tidigt imorsse. Hade många drömar om krabbor inatt, kommer inte ihåg det mer specifikt än så, haha! Jag ska alldelse strax byta om och gå en sväng till farsta centrum. Sedan åker jag och mamma vidrare till Theo och gutsav i Nacka.

sol, bad, soleksem, tre-dagars final

Jag har haft en ganska lung dag. Åkte iväg med mamma och badade på dagen. Var kanske inte en sån bra ide för nu kliar, i stort sätt hela min kropp av soleksem.Fy fan vad jobbigt. Mot kvällen åkte jag ut till Älta för att springa sissta etappen av Tre-kvällars. Det var otroligt varmt och kuperat.

Nu: Njuta av kvällen!

Etapp 2

Jag har haft en slapp dag. Den avslutades med en härlig kväll och en seger på trekvällars Etapp 2.





4 Juli

Jag har haft en rätt så mysig dag på ikea med mamma idag. Vi var där och köpte sådant som man alltid behöver och har överflöd av. Det blev en matta till mig också!




Jag fyndade även en fin kjol på HM's rea.

Sedan åkte vi hem och jag byte om och åkte iväg till Älta för att springa etapp 1 av tre-kvällars. Det gick väl sådär för mig, första kontrollen var felutsatt och jag gjorde därför en stor miss. men när jag kom imål så sa det även att jag stämplat en annan kontroll fel. Känns lite tråkigt men sånt är livet.




Tiden vissar att det inte var mitt bästa lopp...


sleep well

   
 

Nacka





Efter lunch åkte vi ut till nacka och Theo & Gustav. Vi kasta frisbe och lekte andra roliga lekar.





När solen gick i moln gick vi in och byggde kojor, åt god mat och kollade på SM i dragkamp,vindsurfing, orienteringsskyte, simmning, osv.









Sen blev det go fika innan vi åkte hem!


3 juli



Sov riktigt länge idag, en upphämtning från alla förlorade sov-timmar på rikslägret. Jag ska nu byta om och göra mig i ordning. Sen måste jag Fixa någon lunch innan jag och familjen åker iväg till Theo och Gustav! Det ska bli riktigt kul, saknar de små pluttarna så mycket!


Rikslägret 2011



Nu är jag välbehållen hem från Rikslägret 2011. Det har varit en extremt rolig vecka, med många träningar, tidiga morrnar, alldelse för myckte myggor och knott, lite för mycket reng, kluriga banor och alldeles för lite godis. Men vi har ändå hunnit med en hel del bland annat att bada i en fjällsjö, lite häftigtså där tycker jag!

Nu sak jag njuta av att vara hemma och bara slappa, på måndag är det tävling igen!


RSS 2.0