Dra iväg & klättrar

Fick ett kort sms Max och nu är jag ombytt påväg till karbin






Tisdag




Ännu en onödig dag i skolan. Vi fick dock gå till kunskaps gymmnasiet vid globen där vi fick information inför gymmnasie valet vi ska göra nästa år. Sedan hade vi några oseriösa timmar i skolan tills vi slutade. Drog hem direkt och fixade en mysig mellis i solen.

Tio dagar om mig

Dag ett: Tiosaker jag vill gör innan jag dör.
Dag två: Nio skaer om mig själv.
Dag tre: Åtta sätt att vina mitt hjärta!
Dag fyra: Sju saker jag ofta tänker på.
Dag fem: Sex killar jag tycker är snygga.
Dag sex: Fem saker jag gillar att göra.
Dag sju: Fyra avtändande saker.
Dag åtta: två favorit songer.
Dag tio: Ett erskännade!


day 30 - your favorite song at this time last year



Your favorite song at this time last year

makrame


skolan är onödig



Har haft en aldelles föär slapp dag i skolan, har inte fått något gjort, har inte haft något att göra. Sista inlämningsdagen inför betygen är imorgon och jag är klar så det har varit väldigt chill. Imorgon ska vi få någon gymmnasie information så det blir en lung dag. Men varför gå i skolan de här sista dagarna. De är så onödiga!

bara en regnig söndag


Vaknade ganska sent idag, sov länge och skönt. Var riktigt trött efter helgens läger. Jag blev dock väckt av regnet inte lika kul det. Jag har iaf absoult inga planer för dagen. Vi får se vad som händer!

StOf-Sommarläger

Jag kom precis hem från en natt och dag på ågesra.Det varriktigt kallt och ducharna gick sönder så vi fick lida lite i skyllan. Men vi sommnade tät brdvid varnandra i tältet igår.Har haft riktigt kul, men jag blev lite småsjuk när jag trodde jag var frisk och var med och tävlade i fredags kväll. Därför har jag bara assisterat och hejat idag. Men nu ska jag njuta av min sköna lördags kväll och se på film. Hopass ni får en skön lördag!


DAG 1

Dag ett: Tiosaker jag vill gör innan jag dör.
Dag två: Nio skaer om mig själv.
Dag tre: Åtta sätt att vina mitt hjärta!
Dag fyra: Sju saker jag ofta tänker på.
Dag fem: Sex killar jag tycker är snygga.
Dag sex: Fem saker jag gillar att göra.
Dag sju: Fyra avtändande saker.
Dag åtta: två favorit songer.
Dag tio: Ett erskännade!

Dag ett:

1. Köra ett flygplan
2. Lära mig italienska/fransk
3. Gifta mig
4. Lära mig något awesome trolleri-trick!
5. Träffa justin bieber i privat person (måste bara säga att jag inte är ett fan av honom men det vore så grymt att se hur han egentligen är. Men även för att reta små så kallade "belibers" ;) )
6. Driva ett café
7. Gå på en "fler-dagars-fest"
8. Tågluffa i europa.
9. Bo i Kalifonien!
10. LEVA!


SCC, etapp 3

Bilder från igår








Den senaste dagen + Idag!


Jag har ett väldigt fultspäckat schema de närmaste dagarna, och jag har haft det hela veckan. Jag har tvälingar varje kväll. Igår var jag kontroll vakt på stockholm city cup som gick i vinter viken. Det var roligat lärar sig vara det men att vakta kontroller i tre timmare är inte så kul, specialt inte igårdagen regn. Men kvällen blev ändå fin tillslut, men dock så sen!

Idag så tog jag och Matilda bussen till ågesta för att hjälpa till med förberedelser inför StOf-sommarläger som är i helgen. Den fösta timmen var slapp coh dert händ inte så mycket så vi chillade i solen. Men efter ett tag sattes vi i jobb och fick hjälpa till att anordna tältplatserna. Det var ett mycket rörigt och anrstängande uppdrag så vi liftade med en Marielle till näset för att grill hamburgare.

händelse förlopp

Hejsan!

Sitter trött framför datorn sjukt lättad över att jag klarade kemiprovet vi hade i skolan idag. Jag är inget stort fan av kemi, och jag hade inte pluggat så väl.Puhh. Jag kom iallafall hem från kvällens ungdomserie för inte allt för länge sen, eftersom jag var sjukt så gick jag banan runt och njöt av den underbara finna vår kvällen i skogen.

 

Day 28 - A song that makes you feel guilty



A song that makes you feel guilty


problem


Vet någon hur man gör så att man INTE får påminelser av facebokk hela tiden? (HTC)

läxor



Tja!

Har haft en mycket lugn dag med lagom mycket att göra på passen.  Vi hade även besöka av en författare i skolan. Det var väldigt kul och han var väldigt rolig, av min erfarenhet så är alla författare så mycket roligare än vad man tror, iallafall de jag har träffat. Jag hade även bild och jobbade med någon bild då man ska sära ut små bitar i fhaner och skappa bilder.

NU: Har Kemi prov imorgon, så sjukt tråkig och jag måste plugga. Har lagt märke till att jag på senaste tiden varit väldigt sur på min skola för att vi fått läxor, eftersom vi inte brukar har det. Men vad klagar jag över, alla har ju typ det!

Day 27 - A song that you wish you could play



A song that you wish you could play

lördag



Ännu en solig dag. Jag ska nog lägga mig i solen på baksidan och chilla. Vaknade FÖR tidigt imorsse.
Ikväll så ska jag och bror min vara barnvakter, det blir säkert jätte kul! Ha :)

hemma dag


Ny kjol från urban outfiters.

Eftersom min röst fortfarande är hes och knappt hör bar så kännde jag att det inte var en så bra idé att gå till skolan. Tror dessutom att det kan vara så att jag har halsfluss. SÅ jag ska snart ta bussen till farsta centrums vård central och kolla uppp det med en läkare. Har inga roliga planer för ikväll, men vad kan man göra när man inte kan prata?


Day 26 - A song that you can play on an instrument



A song that you can play on an instrument

efterlysser


Jag har totalt fallit för dessa urgulliga hjärtformade solglasögon. De kommer defenitivt bli sommarens accesoar, om jag vistte var det såldes!!! NÅGON SOM VET?

Tal lös


Gammal bild igen, är verkligen sämst på att uppdaterar bloggen med mer än text, måste förbättras!

Min dag har varit rätt så där,  inte direkt några roliga lektioner eller så. Plus att min röst har varit hes, vet inte hur många gånger någon har bätt mig upprepa mig eftersom de inte hör mig. Nu efter en tur i stan med julia så är min röst helt förstörd. Hoppas jag kan prata imorgon. Nu börja family guy och jag ska vila!

day 25 - a song that makes you laugh


A song that makes you laugh

Start tid


lite friskare


Bildrepris

Nu börjar jag äntlige må bättre. Min feber är så gott som borta, nu är bara snuvan kvar. Överväger om jag ska springa idag iallafall! Har studiedag, så min dag kommer nog bestå av vila och förhoppningsvis stockholm city cup ikväll!

slappdag

Sitter med tempen i min mun. Känner mig sådär just nu men jag försöker tänk posativt. Måste bli frisk. Ska väl sova llite nu eller något i den stilen, det är inge bra pogram på TV så jag får väl se vad som händer. Jag gillar verkligen inte att vara sjuk? Det är väl igentligen helt normalt, vem gillar det?


Day 24 - A song that you want to play at your funeral


weheartit.com
A song that you want to play at your funeral

sjuklingen

Vaknade imorsse men orkade inte gå upp, har sovit så dåligt inatt. Hade Jätte ont i hlasen och var febrig. Fick ringa och sjukanmäl mig så jag kan vara hemma och vila. Har inget att göra och huvudet dunkar. Måste bli frisk till imorgon, när det är stockholm city cup.


move on

HEJ!

Sitter nu ny duschad och bloggar. Min dag har varit full med lektioner och en del redovisningar. Men efter skolan drog jag hem och tog det lungt. Sen kom jag på att vi har ett mini "prov" imorgon och var tvungen att ta tag i det. Men efter lite pluggande orkade jag inte och tänkte som man nog alltid gör. Jag kan det här ju...

fortsatte istället med en mycket roligar uppgift inom hemkunskapen, nämligen att inreda en lägenhet. Just nu jobbar vi nämligen med att flytta hemifrån. Efter middagen drog jag ut på en joggingtur. Slapp det jobbig regnet också!

Hej söndags kvällen

Jag har haft en lung kväll framför TV och nu framför datorn. Kom på att det är skola imorgon så jag kanske bordde gå och lägga mig snart. Men eftersom jag inte somnat innan elva den senaste veckan så är det nog ingen idé att sova än. Slänger mig nog snarare på sofan för att se på TV. Hoppas ni inte får en allt för jobbig måndag morgon! :)


Day 23 - A song that you want to play at your wedding


A song that you want to play at your wedding

Desperat!



Jag har spenderat den här lång och rätt så tråkig söndag framför TV:n. Resultatet blev en ännu mer segare och nu även desperat Alice, eftersom jag sätt klart på hela sesong 2 av Ghost Whisperer! Någon som kan tänka sig låna ut sesong 3?

Just det, går dagen. Andledningen till varför jag är så trött idag, jo, jag spenaerade den med Theo och Gustav. Det blev mycket lek, gungande, osv. Såg även på Eurovision song contest igår så jag sommande väl ganska sent.

prao-veckan



Jag har haft en sjukt najs prao vecka med lugna och varma dagar. Kanske inte valde den roligast prao:n men jag har lärt mig ganska mycket om politik. Efter att jag slutat idag så gick jag mot café string, där Fia praoa. Där fick jag vänta ett tag eftersom Fia inte slutade förän halv fem. Efter det möte vi upp Vitkor och åkte hem till Fia. Det var planerat att vi skulle färga Fias hår men vi kom inte löängre än till sofan där vi låg till lite över åtta då jag var tvungen och dra hem! 

Day 22 - A song that you listen to when you’re sad


A song that I listen to whenI'm sad

Torsdag

Kännde inte för att skriva något när jag kom hem idag, det har inte hänt så  mycket idag liksom. Prao:n gick bra och var lugn. Runt sex drog jag på träning. Gnask normal dag. Hoppas att min dag imorgon inte blir så dålig, det är ju ändå Fredag den 13!

stortorget igår kväll


day 21 - a song that you listen to when you’re happy


A song that you listen to when you’re happy

tio dagar kvar

day 21 - a song that you listen to when you’re happy
day 22 - a song that you listen to when you’re sad
day 23 - a song that you want to play at your wedding
day 24 - a song that you want to play at your funeral
day 25 - a song that makes you laugh

day 26 - a song that you can play on an instrument
day 27 - a song that you wish you could play
day 28 - a song that makes you feel guilty
day 29 - a song from your childhood
day 30 - your favorite song at this time last year

lång dag



Hejsan alla underbara!

Kom hem för ingte allt för länge sen och hoppade direkt in i duschen för att svalka mig från denna värme! Har haft en lång prao-dag, med mycket att göra. Stannade Lite längre en jag skulle för att sedan gå direkt till årets första stockholm city cup tävling, i Gamla Stan. Tävlings Centret var på Stort torget. Det blev fullt med orienterare och allt var underbart! Har haft en underbar kväll.


prao + ungdomsserien



Jag har haft en lung dag på prao:n idag. Det händ inte alls mycket, fick gå på något möte med miljöministern. Ganksa tråkigt. Slutade runt två och åkte hem och vilade. Vid 18 ungefär drog jag iväg till hökarängsskogen på tävling. Tävlingen gick sådär och jag gjorde en hel del bomar. Känner mig usel.


outfit of the day


day 20 - a song that you listen to when you’re angry


Weheartit.com

A song that you listen to when you’re angry


älskade blogg.se



Idag blir det många inlägg eftersom blogg.se hade problem som alla nog vet och märkte.

Hade min första prao-dag idag, den var kort med ganska lång tråkig, som tur va så slutade jag tidigt. Då bestämmde jag mig för att möta upp Fia. Vi störvade runt i soliga stockholm, jag köpte lite kläder och försökte hitta en fin bikini. Hatar att köpa bikini! Fram åt eftermiddagen hoppade vi på en buss till gärdet där vi la oss på gräser i solen.


day 19 - a song from your favorite album


A song from your favorite album

Mindfuck

Hur förklarar man hur en färg ser ut,
för en blind person?

pick o pack



Just nu fixar jag allt inför första min  praodag som är imorgon! Jag praoar på regeringskansliet, det låter verkligen döds-seriöst, men jag tror nog att jag mest kommer sitta med på möte och gå runt i olika byggnader. Det kan ju vara kul att prao:a som något som jag troligen inte kommer jobba som. För jag har inga planer på att bli politiker! Börjar iallafal nio imorgon så jag får lite sovmorgon


precis som alla andra...


...ligger jag och chillar i solen, på gräsmattan utanför huset. Smaskar på mina power-bars och lyssnar på den bäst musiken!

day 18 - a song that you wish you heard on the radio


A song that you wish you heard on the radio

jag ger upp


Hatar verkligen den nya regel spotify har infört, och jag hade tänkt vara en av dem som surrar och vägrar skaffa betalnings verisionen, men jag klara mig inte. Hur ska man leva med att bara höra en låt 5 gånger i månaden? Jag kommer att dö. Får nog ta och köpa premium iallafall.


sol dag

Det är så sjukt najs väder ute! Ska lägg mig ute i solen snart och bara njut, men först ska jag hoppa in i duschen, kom hem från dagens tävling för inte så länge sen. Det gick verkligen jätte dåligt, tyvär! Jaja, hoppas ni får en underbar dag!


Felicia


Bild tagen från felicias blogg

Jag har haft en väldigt rolig och trevlig dag med underbart väder. Den började med klätterträning och sedan åkte jag till farsta för att träffa Felicia och åka in till stan där vi shoppade, såg någon skum demostration mot att justin beiber inte ska tunnera i svergie. Vi tyckte synd om det stackars tonåringarna som var med och demostrera men sen drog vi vidare och shoppade. Nu ska jag forsätta den kväll vid tv:n och se på filmen som vissa på trean. Sen ska jag sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon bitti för jag har orienterings-tävling.

day 17 - a song that you hear often on the radio



A song that you hear often on the radio

dagen



Kom för inte så länge sen hem från viktors match, det var mycket spänade men dock sååå kallt! Annars så har dagen varit bra och mycketr varmare än vanligt, så underbart att vädret var bra! Nu ska jag fortsätta min lugna fredag!

Dra iväg för att se brorsan spela match


day 16 - a song that you used to love but now hate


A song that you used to love but now hate

day 15 - a song that describes you



a song that describes you


Destrik mästerskap

DM, är då idag i jackobsberg, så jag msåte snart gå iväg för att hinna med den pendel jag planert att ta. Jag vill bara uppdatera och säga att dagen varit bra, helt normal, någon som bryr sig? Hoppas det! Fasnade inte alls på bild så ni får lida utan en bild idag.


day 14 - a song that no one would expect you to love


weheartit.com

A song that no one would expect you to love

SyskoneN


En dag ur ett barns dröm


Jag har verkligen haft en underbar dag i Södertälje på Tomti, om man bortser från det hemska vädret. Det var verkligen för länge sen jag var där med tanke på att jag älskade det stället när jag var liten. Jag och fia sprang runt och peka på allt o alla. Hand väldigt kul. Efter skolan tog jag mig hem till Fia för att äta jätte mycket mellis och blondera hennes hår!


tomtit


Packar just nu ner lite småt och gott till imorgon då klassen ska till Tomtits. Får lite sov morgon, men just nu hoppsa jag bara på att vädret blir fint. Efter att fått uppleva en vinter dag igen, så saknar jag det inte alls! Usch!


day 13 - a song that is a guilty pleasure



A song that is a guilty pleasure

blä

Gud vilken trå1kig och jobbig dag det här varit. Blä! Och som grädde på mosset så har det snöat?! Min först tanke imorsse när jag insåg det hemska var, det går över. Det måste gå över. Jag har tärning ikväll, tänker inte spring i snö-regn! Men bläh! Halkade och slog i knäet på en sten så nu e jag gul och blå! Morr. Har för övrigt stor bildbrist, suck!


måndag


Min dag började sämst. Det var noll-gradigt och allt var piss. Den blev egentligen inte så mycket bättre. Suck. efter skolan mötte jag upp min föräldra för att skaffa bank-kort och leg. Banken var propfull och det tog ett tag, jobbigt och tråkigt. Men dagen var inte slut en och efter en snabb refil på Donken med mamma drog jag till sjukhuset och fixa lite saker. När jag kom hem avr jag jätte trött men jag var tvungen att göra läxor och sådant tråkigt.

Baka alldeles nyss några power bars, fattar inte hur jag orkar. Nu vill jag duscha!


Söndagar



Insåg nyss att mer effektiv än så här kommer jag inte att bli denna dag. Har i princip inte gjort något, Bara kollat på TV och lyssnat på musik, vet dock inte om jag hade orkat med något annat heller, är så trött.

day 12 - a song from a band you hate



A song from a band you hate

jag var typ...d-ö-d



Eyey! Sitter nu piggg framför datorn och är sur eftersom att det är idag spotify börjar med sin nya dryga regel. Morr! Men jag får sluta deppa över det och ta tag idagen istället! Kanske åker in till stan senare. Gårdagen var iallafall väldigt rolig. 10-MILa var helt underbart och båda min sträckor gick bra. Jag var helt död efter den första då det inte var så mycket orientering utan mer springa-hela-tiden! Vinglade mot utgången efter målgång kan jag säga.

På kvällen så var familjen bjudna på middag hos Emma, trevligt, trevligt. Kvällen blev riktigt najs, men mycket god mat och en fin valborgs eld! Fast jag var så trött så...

RSS 2.0