look at this cat


Nu envisas blogg.se med att inte villa visa mina bilder. Tråkigt!
Blev helt chokad för att tag sen när jag kom hem från skolan och skulle släppa ut toffsen som jag haft i skolan. Hela mitt hår fluffas upp i något som liknar en lejon mann(staving?). Stort och fluffigt. Haha. Annnars ahr min dag varit bra, ganska väldigt full med pass och så men den avlutades med hemkunskap vilket var lugnt. Vi fick sluta lite tidigare också, trevligt, trevligt!


tonight will be the night i will fall for you



Ramlade ner i sängen och t somna riktitg tidigt igår kväll och fick en lång natts sömn. Vilket jag verkligen behövde, och ändå var jag sjukt trött imorsse. Konstigt. Sov mig sedan igenom skolan, eller inte riktigt..men när man har matematik som första pass på morgonen är man inte så pigg och gald. Efter skolan så hängde jag på hem till fia och såg på lite allt möljigt på tv och vila.

Nu ska jag fortsätta att öva inför No-provet på torsdag och sen så ska jag sova! Yey!

söndag

Sitter riktigt utmattad framför datorn och pluggar NO. Rolig söndags sysselsättning. Kom för ett tag sen hem från måsenstaffeten. Vädret var förjävligt blåsigt, kallt, och jätte jobbigt men det hindrade inte mitt lag, som det gick helt okej för! Sen var alla trött och sov i bilen påväg hem. Alla tappra kämpare ;) Nu fortsätter pluggandet!


Måsenstaffeten

Tävling. Sitter och äter frukost och laddar för dagens staffet. Jag springer första sträckan och det är tävlingpremiär! Nervöst! Det är även första gången Önska mig lycka till! Hehe.


syselsättning


Tävla.
Inga planer för vad du ska gör under earth hour? Var med och tävla med MSN, WWF och Canon, här. De arargerar en tävling där man ska fota två bilder, en bild före och en bild under earth hour.

Ni släcker väl ikväll?



Oavsätt om ni kämpar för en bättre miljö eller inte så tycker jag att ni ska släcka era lampor ikväll. En enkel insatts, en liten uppofring för att vissa att ni bryr er, släck lampan(och allt annat elektriskt) i en timme ikväll, från 20.30.

viktigt vetande



Jag har starat min Lördag väldigt  trevligt sätt med tränning och sedan en födelsedagslunch för min kusin som fylled 30 år för inte allt för länge sen. Det blev en riktig god lunch med trevligt sällskap. Resten av dagen är helt oplanerad och jag tror att jag ska ta mig friheten att inte gör något alls. Ha en skön dag!

Rubrik



Åt för inte så länge sen en sjukt god sommrig middag och nu ska jag ta godispåsen och slänga mig ner i sängen och ha en soft fredags kväll. Inge onödiga rörelser här inte.

Fredag, våffeldag, osv.



Spruta. Jag har haft en helt galen dag med sjuk mycket redovisningarar och viktigar pass i skolan, inge vila här inte. Efter skolan tog jag och Jenny bussen till Farsta centrum för att jag skulle ta sista sprutan mot livmoderhalscancer. Vi mötet även upp pappa, som fick bli som min personliga räddare, eftersom jag är lite, lite, lite, rädd för sprutor efter senaste gången då jag svimmade. Som tur var svimmade jag inte den här gången och jag mår bra, inga bivärkningar. Fick dock inte överanstränga mig under det närmaste kommande timmarna.
Så nu sitter jag hemma och bara vilar, ska nog gosa ner mig i sängen snart för att vila lite och läsa.
Hoppas er fredag  blir mer fartfylld än min! :)

nattcup



Ni får sitta och stira lite på gamla bilder nu. Har väldigt mycket att gör både i skolan och med träningar och allt som livet innebär! Men får hoppas att jag kan lägga ner lite tid på bloggen. Gjorde precis klar min engelska läxa och nu ska jag byta om och dra till träningen! Ha en grym kväll!

52 år!

Födelsedag. Mamma fyller 52 idag och det har jag och familjen firat ikväll med god middag och tårta. Riktitg mysigt. Annars så har jag haft en riktigt stressig dag i skolan och, jag har gjort läxor hela eftermiddagen också. Var inte så skulle men idrott idag heller, det passade ingte in på kitt onsdagshumör och det blåsiga vädret gjorde mig bara arg.

Nu ska jag läsa lite SO och sendan sova, natti natti! :) <3


Bilder från igår








både och


Träning.
Skola idag, både kul och tråkigt. Jobbigt och lätt.

go och gla'...


...Nja, inte direkt. Sitter riktigt trött framför datorn och gör ingen nytta alls, ska gå och lägga mig snart. Jag kommer att dö imorgon bitti eftersom jag har haft en lång helg sen i fredags till idag då, vilket har fått mig att sova till ~10 varje dag :) Nu måste Alice sova! God natt på er!

Ärtsoppa och american history X



Jag ska snart äta och sen åka iväg för att träna. Men jag tänkte skriva lite kort om dagen och slänge i en bild eller två. Jag var ju hemma hos Julia idag och vi pluggade lite och övade på att göra ärtsoppa inför hemkunskapen. Sen så såg vi även på American history x, en film om nynasister som vi igentligen skulle sätt i skolan. Den var ganska rörig och inte speciellt bra faktiskt. Men helt ok ändå.

wild child


Wild child går på TV3 och jag sitter halvt och kollar på den medans jag chattar med lite roligt folk. Imorgon är jag ledig. Jag och Viktor ska hem till Julia för att laga ärtsoppa inför hemkunskapen.

Ne, men nu e reklamen slut så nu ska jag forsätta se på filmen! Ha en bra kväll!


det är så logiskt alla fattar utom du



Läste för inte så länge sen ut den här boken. Den var riktigt bra och ni bordde verkligen läsa den!

Den handlar som Ester och Johan som har varit bästisar sen fröskolan men igentligen så är Johan kär i Ester men Ester playar runt med andra killar. Handligen är riktigt bra. Plus att Johan orienterar, vilket gör att jag gillar den ännu mer! LÄS! LÄS! LÄS!


Snacka om att inte veta var man befinner sig!


städ musik!

.: inget och allt:.

^
l
Spotify


Episkt



Kom nyligen hem från ett underbara kort läger med orientering. Underbart väder och underbart roliga människor! På bilden så fick Max, Jonte och Felix insperation av IKEA reklamen och skrev 1337. Yea! Nu ska jag städa rummet och gör lite läxor. Ha en forsatt soft Söndag!


Läger

Befinner mig in en lite stressad situation just nu och hitta ingen bra bli på mig när jag spring/orinterar. Men vem vill se mig heöt svettig när jag srpinger? ;)

Ska dra iväg på ett  mini-läger med all roliga orienterara ute vid Flatenbadet nu. Kommer säker bli riktigt kul med övernattning och allt. Vi ses när jag kommer hem på söndag! Ha en toppen helg tills dess! ♥


early morning



Hoppas inte att ni är uppe så här tidigt på en lördag för att läsa min blogg när ni borde sova. Min andledning är som vanligt träning. Klätterträning, på lördagsmornar. Bilden har inget med inlägget att göra.

När det inte händer så mycket


Jag har i princip bara pluggat hela förmiddagen, ganska chill. Kommer troligen inte göra något alls idag. Har inte lust att ta tag i det och liksom göra något när vädret är som det är. Fortsätter mysa i min hälriga mjukiskläds-outit!


late night



God kväll! ligger och myser i sängen, halvt sovade medans jag lyssnar på lite svensk härlig musik.
Är väldigt trött från dagens tränning, men det var väldigt kul idag, eftersom Matilda äntligen var tillbaka.
Ska läsa lite skoltexter om Hitler nu och sen sova!
Sova, sova, sova för imorogn ät jag ledig, free, Disponible.
You name it!
Men tyvär måste jag plugga lite ändå, tråkigt, tråkigt.


Solsidan




Nu är jag(äntligen) hemma från det lilla matte läger jag var iväg på med skolan några dagar. Det var fatiskt väldigt kul och jag känner mig mycket smartare nu! Ska snart sätta mig ner och vila när jag packat upp osv. ÄR ledig tills på måndag, pga, lite komp.ledigt och lite annat! Trevligt!

Var av bilden så är det trappan i obervtoriumet upp till teleskopet där vi en kväll tittade på månnen och andra små planter och stjärnor.


nördigt, osv.




Hejsan!

Jag har haft en rktigt bra dag och fin dag i det underbara vädret. Hade en liten kamp mot mittt trötta jag imorsse, trodde det var lördag när kolckan ringde. Men den drömmen sprack snabbt. Ska iallafall ut och jogga lite Snart. Pepp :) Om jag ska förklara bilden så beror det på att jag de närmaste dagarna, ska iväg med min överpresterade matte grupp i skolan, på matte läger i Saltis. Kunskapskolans naturvetneskapliga center.


skönaste killen



Riktigt skön! Haha, kan inte få nog! Samthaman

slappt



God morgon!

Jag har haft en jätte skön morgon och min dag kommer försätt vara lika lung eftersom jag ska sysselsätta mig med det på bilden!

En historia av bilder







lördag


Kom hem från träningen för att tag sen. Gick även till farsta centrum en snabbis för att kolla lite saker, men nu är theo och gustav här. Vi Ska snart ut i det underbara vädret och leka lite :)

Lite kreativitet

Hejsan alla läsare!

Jag har haft en helt underbar fredag och är jätte gald eftersom jag fick tillbaka min svenska uppstats idag! Efter skolan drog jag hem till Fia i hässelby gård med Jenny och Juila. Vi såg på film och spelade in lite musik i Fias studio. Riktigt kuligt! Åkte hem för ett tag sen men det är ju en timmes resetid från hässelby gård till farsta strand så jag har inte varit hemma så länge, men nu ska jag njuta av min fredag. hoppas ni gör det samma! :)


En dag i backen

Är nu hemma från en lång och härlig dag i Romme. Det var riktig najs och jag han åka riktig mycket även fast det var sjukt mycket folk där. Ska ta och hoppa in i duschen nu och värma mig nu. Hoppas ni haft en bra dag!

tidsinställt

Hoppas verkligen inte att någon av er e vakna och inne på min blogg just nu, för ni bordde sova! Själv så ska jag om ungefär en timme vara vid bussarna mot Romme. Kul kommer det och bli men just nu är jag trött!

Hoppas ni får en bra dag!


packar



Packar inför romme, kommer glid nerför bakcarna :)

translate pleas


Me & my mircophone(mikrofonkåt) - September


Vårfolder och is



Jag har idag slingrat mig fram mellan alla vattenpöllar och isfläckar längst vägen till skolan och till idrotten. På bilden så är en av det största vatten pölarna utanför vår skola.

Jag ska snart, gör mig något yumy till middga och sen dra iväg och tränna. Imorgon bär det av mot Romme med pappa och borsan. Det kommer bli så kul! :D

Dra till tränningen



dagarnas dag



Idag är det...
Internationela kvinnodagen
Fettisdagen
Den 8 mars
Sivs namnsdag
Årets sextiosjunde(67:e) dag!

Har jag misat något?

Fia & Jenny


En mycket gammal bild på Fia och Jenny.

Somande sentvigårkväll och vaknde sent imorsse. Det blev en stressig morgon och jag han kanppt vakna när jag kom till skolan. Första passet, var matte som vanligt!(Matte på Måndagsmorrnar är ingen höjdare) Men efterskolan gick jag och Fia hem till Jenny för att spela Mario glaxy, hehe!

Kittens



Weheartit.com


Man vet aldrig säkert


Fia, den snygga ;)

Trodde att den här dagen skulle bli ganska lång tråkigt och söndagsaktig. Men man vet ju alrdig vad som kan hända när man plötsligt får ett telefonsamtal från Fia som ber en komma över för att hon är extremt utråkad. Allt slutade med att vi hamnade i Fias sofa med en tallrik chokladbollar och var sin wii-kontrol i handen. Riktigt skönt faktiskt :)

Imorgon börjar skolan igen så jag ska väl snart gå och lägga mig så jag kommer upp imorgon.

Det här gör min söndag härlig


This is music


Vasaloppet



God morgon!

Sissta lovdagen, men det blir nog riktigt najs eftersom det är så fint väder. Sitter och ser på vasaloppet jst nu. Han som vann vasaloppet i år då(Jörgen Brink) passarade just mål linijen. Hurra! Haha, det här e första gången jag ser på vasaloppet, det var ju inte så tråkigt som jag trodde ;)

Nu ska jag anstränga mig och försöka orka gör mig iordning inför dagen, är fortfarnade riktigt törtt efter igårkväll då jag och familjen firade Monica, med resturangbesök och allt!

Theo & Gustav


några bussturer senare



Idag har man varit turist i sin egen stad ( och irat runt lite) Jag och Calle mötes på gullmars och sen så åkte vi in mot stan och klev på en buss och bara åkte. Det var mest för att vill träffas och vi kunnde inte komma på något att göra, men det var riktig najs. Så nu kan man stockholmstad lite bättre. Efter ett antal bussar och ett besök i både Västra skogen, Huddinge, Kaknästornet, Örby och Svedmyra så hamnade vi i Skarpnäk.

För ett tag sen så kom en del av släkten hit för att fira min moster på 50-årsdagen med en maffig middag. SÅ nuska jag vara lite social och fira! Hurra, Hurra!


Vi Får Väl Se



Peac out! Ska ta tunnelbana in till stan nu och möta Calle.

en cooling med skidglasögon


bevisen







Fint vårväder lockade ut oss i solen :) Det var så underbart! Äntligen vår får man hoppas på. Efter Felicia hade gått hem stack jag iväg mot OKS klubbstuga och tränade med alla som orkat komma på träningen på sportlovet(vilket var all som inte var uppe i fjällen eller likande) vet inet varför jag skrev det där inomparantes, hehe.

Just nu så sitter jag och chattar. Mamma drog för ett tag sen iväg till stockholms T-central för att hämta våra släktingar som kommer hitt över helgen. På lördag ska vi nämligen fira min moster som fyller 50! Congratz!

Tecken På Vår



HAar haft en sjukt najs kväll och morgon med felicia och virre. Vi har inte varit vakna så länge men bestämmde oss ganska snabbt för att göra oss iordning så vi kan gå ut i det underbara vädret. Våren är på väg? Hoppas på det! :)

The first words


Riktigt fint väder idag, vårigt och härlig! Men jag har ändå bara situt inne vid datorn och haft tråkigt, väntar på att något kul ska hända? Snart kommer iaf felicia. Jippey!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0