En dag som denna, då molnen är ett grått täcke


Bilden är på Fia från fredagen i skolan då det var Halloween.

Idag har jag gjort mycket nytta och städat både mitt rum och lite överallt i huset. Jag har även spenderat några timmar inne i stan på string och i Gamla Stan med Fia. Vi strövade mest runt på söder och pratade. Vid fem var stockholm svart som en sommarnatt och vi satt vid slottet och tittade ut över det fina stockholm.

The best of



Lady Gaga

När glädjen är på topp snurrar allt non-stopp

Gårskvällen blev ganska tråkig, jag inte kännde mig pigg alls, tog tempen märkte att jag hade feber, men det blev bättre med lite avledon. Tyvär så missade jag Bouldder open, men jag hade en rätt så mysig kväll hemma framför TV.


Idag har jag hela dagen planerad och jag ska snart åka iväg till sickla och köpa både skidor och löparskor inför vintern. Sedan ska Familjen till Olle och Monica, där det ska bjudas på raculet(en speciell maträtt från frankrike) såvitt jag vet. Vi hörs senare!

det går inte att känna igen oss




Som den sissta sagen innan höstlovet, och dagen då min skolan firade 10 år, så hade vi en oseriös dag i skolan, den första på alldeles för länge. De flesta hade klätt ut sig, temat var halloween, vi såg på rysare och myste. Jag känner mig tyvär rätt så trött nu, så jag ska ta det lungt ett tag och slappa innan jag mot kvällen ger mig iväg ut till västberga för att delta i Boulder open #100.

produktivt



Jag har varit både här och där idag.
Jag har skrivigt engelska uppsatts, och en hel del andra saker.
Jag har klippt mig och sedan hunnit med ett riktigt hårt tränings pass.
Nu ska jag slappa framför TV innan jag somnar.

all in once


Hej!

Jag vill bara medelar varför jag inte bloggar just nu, och det beror på att mitt liv består av skolan + orienteringen, senaste tiden har jag inte haft en ledig stund. Men nu i helgen var det nog en av det sissta orienteringstävlingarna för säsongen så det blir lite lungnare på helger, skolan kommer jag dock inte undan.

25-manna helg


Såhär, lite mindre charmande har jag set ut idag.

Igår eftermiddag så åkte jag ut med några av killarna i klubben mot TC för 25-manna 2011. Vi hjälpte till med att sätt ut kontroller, sedan åt vi en snabb middag, och tittade på film kvällen lång. Men runt middnatt insåg vi att vi skulle upp tidigt imorgon så vi la oss i sovsäckarna för att sova.

Klockan fem imorrse gick vi sömmniga upp för att fortsätta med förberedelser och göra oss redo för att var funktionärer. Jag var tilldelad att leda bilar in på parklering, vilket till en början var slappt men det blev en hel del jobb när solen gått upp.

Efter en lång dag så sitter jag nu riktigt trött i sängen. Det blir en slapp kväll ikväll.

pigelin



Efter en händelserik helg, var det skola som gällde imorse när jag var som tröttast. Sedan des har jag rå-pluggat ohc fått jätte mycket gjort. nu ska jag avnjuta dena kväll framför hollywood fruar. Go natt!

RSS 2.0