jobbiga vecka

Jag har nu pustat ut över att det är helg och jag sitter för första gången på länge och bara slappar. Den har vaecka har avrit full av händelser och väldigt mycket skol-abrete. Så nu tänker jag ta det lungt så gott som det går, För ikväll ska jag delta i boulder oppen #99, på Karbin.

En så där seriös dag



Var på "prova på dag" på farsta gymnasium och fredrika bremer gymnasiet. Tränade även med deras OL-akademier. Det blev mycket seriöst snack inför gymnasie valet, och om man nu skall välja att gå på en OL-akademi. När jag kom hem från en lång, påfrestande dag, somnade jag i soffan efter att ha druckit, säkert en lite jucie!

Nu pluggar jag förfullt, både SO och NO, men jag ska nog lägg ner det. Kommer inget vart, minst i SO iallafall!


städ dag



Vaknade sent, pluggade NO
Nu så städar jag och lpockar ihop gamla leksaker om skall säljas.


Promenad i skogen

Igår var det bestämmt att vi skulle till abborreträsk på promenad med Theo och Gustav






Vi hade med oss svamp korgen i fall att vi skulle hitta någon svamp




Vilket vi gjorde!


Vi hittade även en fin sjö




Theo, Gustav och viktor, bussade runt i skogen på vår väg mot ett bra ställe att fika på






Sen vi hittade en fin plats i solen, där vi satt och fikade










På väg hem hittade vi lite mer svamp.


Sedan åkte vi hem åt en god middag och mysste i höst mörktret.

Höstlistan




Hej!
Idag kör vi på centrerat
Lite om växling

Ligger i sängen nu
Efter en lång dag
Lyssnar på höstiga låtar
Längtar efter morgondagen
Och har det allmänt mys

God natt på er!


Regn


En bild tagen någon gång i sommras sisodär!

Tjoho!

Denna dag har varit väldigt tung. Den har varit fulla av händelser som krävigt konsentration och fysisk ansträning. Först ut var fördagen i skolan, som inebara "Orienteringsdag", under hela denna förmiddag blev vi i nian plågade av det hemska vädret. Jag och Elias räddade oss genom att snabbt åka hem till honom när allt var avklarta. Inomhus gjorde vi såg gott vi kunde för att torka våra kläder och värma oss, det slutade framför TV:n med var sin kanelbulle.

Vid eftermiddags tid så begav vi oss ut i regnet, mot en av de skolor där jag under hösten kommer undervisa småbarn i orientering. Efter ytligare någon timme utomhus åkte jag hem till mig, byte om, slängde i mig någon slags mat och hoppa in i bilen till klättringen.

Nu  för cirka en timme sen kom jag hem, helt slut! Känner mig tom på energie så jag ska nog falla ner i sängen och säga god natt till er! ♥

utfyllnad



I dag kom jag att fundera på en sak. Undrar om ni, mina bloggläsare hellre uppdateras med ett dåligt inlägg än inget alls. Själv skulle jag helst hålla knyst när jag inte har vettiga saker värda att berätta. Oftast blir det inte som man själv vill. Den här texten känns som en sådan. Ett litet bevis på att jag lever. Jaja, det blir en fresh text med en freshare bild.

Tar Taget

Förmiddagen har beståt av orineting, nu ska jag ta tag i min soptipp till rum.


Spel kväll










Stress

Jag hade en Väldigt stressig dag i skolan igår, fick till och med sitta kvar efter för att jobba klar. Verkligen inte något underhållade på en FREDAG! Efter att jag lämnat skolan åkte jag, Julia, Elias och Vitkor mot stan till café 44. Där satt vi en lång stund, och diskuterade allt o inget. Sedan bar det av mot Julias hem där vi lagade sjukt goda hamburgare, lyssnade på Eric Saade, spelade WII, åt glass och såg på film, innan vi somnade lite för sent.



Allt jag hunnit med idag är ett hårt träningspass och lite bakning, men jag ska ta tag i lite läxor!


Full Fart

Prcis som rubriken säger så går mitt liv i full fart, dagarna går, och jag har på tok för mycket att göra. Läxor, träningar, ja allt!  Idag efter skolan drog jag bara hem och slappade, har inte gjort någon nytta alls. Jag har njuttigt av att vara inne när det regnar, och att höra det mysiga ljudet av regn mot altantaket medans man lyssnar på fin musik. Men snart skall jag ut i skogen och springa, vi får hoppas att det regnat klart då!

Kaxiga stockholmare & Seriösa möten

Hejsan!




Jag är ledsen att jag inte medelat er om mina äventyr det senaste dagarna. Specillt den del då jag var nere i färgeland, på USM i orientering. Det var riktigt kul, både socialt och orienterings mässigt.

Idag så har jag haft en ganska körig dag i skolan, den började med ett möte med SYV:n på vår skola. seriösa grejor, det alltså. Senare hade jag matte prov, jobbigt, och tråkigt. nu ska jag bara ta det lungt och fixa en riktigt god middag.

Stafett DM

Imorsse var jag tidigt ut på ingarö för att springa första stäckan, i OKS(D16) på stafett DM. Det gick så där men det blev trevlig tävling, och dag.


det var gäster

Igår kväll bjöd familjen på en mysig middag med emma & co!








run in the night


Natt i Nacka



Plockar ihop pick och pack, lite allt möjligt och allt det vanliga jag behöver inför en tävling. Ikväll är det nämligen destriktmästerskap natt ute i nacka. Jag startar 21.08 ikväll och kommer nog hem sent sen. Känner mif ganska nervös, får hoppas att det går bra. det är bara att sammla nerverna.


Planerna försvan



Det var planerat att jag skulle in till stan med Viktor och Julia men så blev det inte! Så nu sitter jag hemma och tråkar, blir jag alldeles för rastlös kanske jag tar tag i läxorna.men vi får se.

Old School


Jag tror att du söker efter mer än du ser.Men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar




Helg



Nu börjar jag en väldigt efterlängtad helg lite tidigare än de flesta. veckan har varit väldigt soft och jag har gjort väldigt mycket olika saker.

just nu sitter jag inomhus och tänker på hur mycket jag INTE vill ut i regnet och träna snart. Men jag måste, lite regn har väl ingen dött av. Hoppass jag.

RSS 2.0