En natt hemma

Jag har nu packat upp allt från midsommar, föra att sedan packa allt till rikslägret. 
Jag åker imorgon runt 10 tiden.
Vi ses om en vecka då!


Färdig packad

Jag kanske uppfattat det fel, men ska det inte var sommar på sommarlovet?

Nu åker jag och familjen iväg till min faster för att fira middsommar och träffa släkten
. Vi kommer hem igen på söndag eftermiddag/kväll, då ska jag packa upp allt och sen packa igen för att på lördag morgon åker jag iväg till rikslägret. Vi får se om jag hinner blogg de timmarna jag är hemma annars så kommer jag hem den 2 Juli igen!


in my new jacket


Dag åtta: två favorit sånger.

1. Seems like we lost it -Miss Li
2. Every teardrop is a waterfall - Coldplay

Det här med sommarlov

Känns somm at mitt sommarlov är lite slappt just nu. Har sutit hem de två senaste dagarna och bara varit. Känner mig dock inte helt frisk och jag vill verkligen inte bli sjukt till rikslägret. Idag väcktes jag iallafall av min bror runt 12 (bevis på slöhet?) Jag Bestämmde mig för att äta någon slaggs brunch, men det blev liksom inte av för min hjärna orkade itne tänka.

Jag ska nog ta en promenad och frå lite frisk luft, låter som en  av de bättre iderna jag haft på länge!


Bild från i Söndags

Hemma

Jag hade verkligen en underbar kväll igår. Åkte till julia runt fem tiden och när jag kom fram så spelade vi Wii medans vi väntade in de andra, som dropade in runt sex. Vi bestämmde oss för att göra pizza till middag. Kvällen forsatte och vi var ute lite, men kvällen slutade i Julia källare framför filmen ROSA the movie.

NU: Chilla


dagens planer



Jag sitter just nu coh slappar i soffan. Ikväll ska det firas att Julia fyller 15 hemma hos henne. Men tills dess har jag inga planer alls. Ska nog bara ta det lung och njut av lovet.


Grattis!



Idag fyller min underbara vän Julia 15 år! Gå in och gratta hennehennes blog.

Dag sju: Fyra avtändande saker.

1. Ursäkter
2. Om man repterar onödiga saker, typ ord/frågor.
3. Personer som är alldelse för ego.
4. Ja du...

Senaste dyngnet


Fia och Jenny på skolavslutningen

Hade ne underbar kväll och natt med Fia och Jenny igårkväll. Vi tittade på många teknade filmer och skrattade mycket. Sent på natten sysselsatte vi oss med WII dance, men efter det blev vi väldigt utmattade av dans och skratt så vi somnade gott.

Sent i morsse/ runt lunch tid vakande vi lagom pigga. Efter några timmars frukost och slappning drog vi oss mot globen för att köpa present till Juila som fyller år imorgon! Vi hittade två mycket fina presenter.

Lite halvt vakna åkte jag och Jenny sedan hem.


fantsimaffian


Jag möte som sagt upp Jenny, Fia, Julia och några fler vid farsta tunndelbanna sedan vandrade vi vidare mot fantsimaffians spelning, de var riktigt bra. Det blev en finn eftermiddag, utan något regn! Riktigt trevligt!


Folk började blås lite såpbubblor och allt blev magiskt.


Och sångare, var lite fin!

On my way



Efter en händelserik morgon, med mycket städning, lite buss/brottning med brorsan samt lite disney film så har jag gjort mig i ordning. Jag ska runt 13 möta upp Julia och några till i Farsta strand sen ska vi vandra vidare mot en lite spelning som fantasimaffian håller. Har aldrig hör dem och deras musik, så det blir lite spännande.


cycklar iväg till ågesta och tränar


fredag morgon



Vaknade för inte så länge sen och började med att läsa igenom programet för rikslägret som är om 2 veckor! Blev sjukt taggad! Hoppas på bra väder! Längtar så sjukt mycket! Vad hände med det underbara sommar vädret frästen? Vet inte riktigt vad jag ska göra när det regnar, får väl hitta på något kul. Tror nog att jag ska åka till farsta centrum och träning tights, eftersom jag hittade ett presentkort från intersport på mitt skrivbord.

Willys, osv

Sitter nu trött framför datorn efter ännu en lång och händelserik dag. Möte upp Måns i farsta centrum spom jag skrev, vi skulle handla inför kvällen, vi beslutade oss för att åka till willys i alvsjö, det hela blev ett stor äventyr som inkulderade en varm buss och många kundvgnar.



Lite senare var vi på vägg ut mot näset. När vi väl var där skar vi upp lite grönsaker och sedan byte vi om för att springa skällan med alla andra. För min del gick det bra, men för Måns gick det ännu bättre. Han vann! GRATTIS! Stannande kvar en stund för att bara umgås innan jag åkte hem.


Dag sex: Fem saker jag gillar att göra

1. Umgås
2. Orientera
3. Lyssna på musik
4. Slappa
5. Baka

Inför skällan



Håller just nu på att göra min lunch, sen ska jag gå till farsta c för att möta uppnågra andra från orienteringen. Vi ska handla inför skällan som är på näset ikväll. Skällan är en avslutningstävling som klubben håller varje år, och efteråt serveras det mat, vilket vi ska fixa. Hoppas på en fin dag utan regn!


Dag fem: Sex killar jag tycker är snygga.

1. Taylor Lautner


2. Eric Saade


3. The ready set


4. Chrisofer Drew


5. Oskar Linnros


6. alexander rybak


Jobb, Jobb, Klättring

Idag var sista dagen då vi skulle måla nere i telias källare. Det var mycket kvar att måla så vi jobbade på hårt och blev belönade med en god fika efteråt. Sedan cycklade jag hem för att byta om och sedan möta upp Måns, och Jonte i farsta centrum. Sedan bar det iväg mot Karbin för klättring.

Nu: Film

långdag

Har jobbat nästan hela dagen med att måla. Det känns verkligen som ett evighetsjobb, när vi blir klara med en vägg, finns det alltid mer att måla! Suck. Efter jobbet cyckla jag hem och byte om för att sedan cyckla vidare mot ågesta för teknikträning. Det började tyvär regna precis när vi började, men det var ganska härligt att springa i duggregn. Nu ska jag se klart på filmen som vissas på sexan och sen sova!

(lagom snygg bli på mitt bleka jag...)

Måndag

Min dag har jag med några från klubben spenderat nere i telias Källare. Tillsammans har vi målat om väggar i olika färger. Ett ganska roligt sommar jobb men det är lite tråkigt att vara nere i en källare hela dagen. Jaja, nu ska jag chilla framför TV:n och ta en skål glass!

Glee-dag med Fia



Åkte från farsta strand till hässelby, nästa ände till ände på den gröna tunnelbannelinjen för att ha en titta-på-Glee-dag med Fia. Trevligt, trevligt!

kvällen igår














skolavslutningen

Jag snodde två bilder från Juila som skrev ett jätte lång inlägg på sin blogg med massor av bilder, titta in där om ni vill se mer av det!




Gänget & Fredrik, den bästa läraren!

THE outfit




Skolavslutningen



Igår hade jag en underbar skolavslutning i det varma vädret. Men vi fick tyvär säga hejdå till den bästa basgruppsledaren någonsin. Lite sorligt, sådär.

Men vi drog till långholmen och fikade och hade det roligt.  Vi smaskade på många goda bakerlser och lekte många roliga lekar. Vi vinkade även åt båtarna på sjön och hurrade åt alla studentfalk.

Fram åt middagstid åkte vi hem till Fia och lagade oss en god middag, tacos! Efter det forsatte vår rolig kväll med prat, leka och kortspel. Runt tolv avrundade vi med film. Riktigt mysigt. Lite efter det somnade vi...typ!


Tävla hos Emmy

Ta chansen att vinna en ny design gjort av en utbildad nätdesigner. Tillsammans med Emmy och pepsi refresh, kan du refresha din blogg. Läs mer här!


bilder från dagen






(usch och fy så man ser ut!)




träning


sista skoldagen





Sitter nu och njuter av att att sista skoldagen har paserat. Den var dock väldigt lung, trevlig och inte alls så jobbig. Vi fick ändast städ, leka, städa lite mer och sen äta lite mer onytigheter. Vi hade mer rast än lektioner och vi slutade tidigt! Jag och Jenny åkte då till farsta centrum och köpt en gemensam present till vår underbara vikrie handledare vi haft den har den här terminen!

Dag fyra: Sju saker jag ofta tänker på.

1. Mig själv, alltså utseende och personlighet.
2. Mina vänner.
3.Problem i livet.
4. Orientering, träning, osv.
5. Personer och saker jag irriterar mig på.
6. Killar.
7. låtrader, texter osv, som är bra.

två timmars dag



Denna dag var planerad som en skön slapp dag på Erikdalsbadet med årskurs 8. Men det var långt ifrån vad det igentligen blev. Det första som hindra det var det tråkiga rengiga vädret! Redan när vi stod och väntade på att lärarana skulle komma till samlingsplatsen så ösregnade det till och från. När vi kom in satte vi oss under ett träd. En timme satt vi och pratade innan lärarna lätt oss gå hem, då åkte vi hem till Fia. När vi efter ett tag kom hem till henne var det varmt och soliga så vi åt lunch/mellis bakom hennes hus, riktigt mysigt. Sedan tog vi lådbilen till parken när henne och slappade på gräsmattan där. Riktigt trevligt.


Gullig ring från fia


Fick denna ring av Fia idag, som nyligen kom hem från London!

fika med kollo kompisarna

Efter lite slö tid framför TV så fick jag ett bråskande samtal från Emma och inte långt efter det var jag på tunnelbannan mot T-centralen. Vi skulle nämligen träffa kollokompisarna idag, men jag hade tagit fel på tiden så jag kom lite sent. Men väl frame så fikade vi i kungsträdgården och sen gick vi i lite affärer innan vi begav oss hemåt.

Just nu packar jag lite inför morgon dagen då år 8 ska till erikdalsbadet. Slapp dag, or what?! :)


Dag tre: Åtta sätt att vinna mitt hjärta!

1. Vara sig själv!
2. Vara rolig!
3. Att vara brunet skaddar inte ;)
4. Vara trevlig.
5. Inte vara blyg.
6. Att vara väl trännad skaddar inte ;)
7. Komma bra överens med min vänner.
8. Ha en snygg stil!

idrottsdag



Är nu hemma från en lung men sjukt varm friidrottsdag. Vi körde lite olika friidrotts grenar, men det var inget seriöst eftersom betygen redan är satta. Ganska onödigt igentligen. Nu sitter jag iallafall och äter glass efter en skön, svalkande dusch! Hihi! Jag var så sugen!

nationaldagen

Jag började den het dag med ett hårt och jobbigt intervalls pass med pappa. Vi sprang upp och ner i backarna när huset. Det gick fort uppför, men snabbare nerför. Sedan efter lunch så åkte hela familjen iväg till Vidja badet, där vi steckte i solen och hade e picnik. Vi passade även på att bada lite. Årets första dopp. Lite sen, jag vet! Men nu är det gjort! Ha!


Sunday, Funday!

Idag klockan tovl möte jag upp Julia och Viktor vid slussen. Vi tog bussen mot hellas gården för att bada och ta det lungt i solen.


Vi åt jordgubbar och kakor och hade trevligt.


Men sen gick solen imoln och vi blev hungriga så vi åkte in till Max i kungsträdgården och åt. Sedan strövade vi runt lite innan jag hoppade på en buss från slussen mot björknäs. Där jag blev uppplockad av familjen. Sedan ålte vi vidare till Theo och gustav.

Dag två: Nio saker om mig själv

1. Jag har väldigt svårt att tro någon där de säger "det är omöjligt" och det irriterar mig lite eftersom att allt är möjligt om man har viljan.

2. Jag är nog lite träningsberoende! ;)

3. Jag är väldigt tävlingsinriktad!

4. Jag äter alldeles för sällan grönsaker, pga det enkla skället att det mesta som är grönt är äkligt!

5. Jag har en väldigt blandad musik smak.

6. Jag tycker människor och deras betenden i allmänhet är väldigt intresant.

7. Jag blir väldigt lätt påverkad av presentations ångest :(

8. Jag har nyligen fåt reda på att jag är nötalergiker.

9. Inte vet jag?


Hemma igen!

Sitter och äter chips som jag aldrig gjort förr, så sjukt gott! Jag ville bara berätta för er alla att jag nu är tillbaka mer eller mindre välbehålen i stockholm. De tre dagarna jag spenderade med Orienteringsklubben i Mora trakten var väldigt roliga och varma. Jag  har tyvär inag bilder som bevisar det, känner mig usel som inte fotoade något, men jag hade inte tid liksom. Ni får tyvär lida med en gammal bild!


Hemstudiedag

Jag har haft en vädligt skön första dag på detta mini lov! Jag var en snabb tur till farsta Centrum och köpte en enkel sommar klänning och lite annat. Sedan drog jag vidare in mot stan och möte upp Elias, Viktor och Julia. Vi åkte till Café 44 och åt en god lunch. Jag var tyvär tvungen att skynd mig hem sedan för att packa. Ikväll åker jag iväg till Elitserien i orientering som är i Dalarna, Mora. Jag kommer hem på lördag eftermiddag någon gång. Ha en bra ledighet tills dess!

Dagen Outfit




Nyinköpt

RSS 2.0